Meredith Pigot

“Als interieurarchitecte ontwerp ik, met veel gevoel voor ruimte en sfeer, uw interieur naar uw persoonlijke smaak en eisen. 
Ik adviseer u bij het (her-)inrichten van uw bestaande of nieuwe woning en creëer een prettige en unieke leefomgeving waarbij aandacht wordt geschonken aan de meubelopstelling, het materiaal- en kleurgebruik, de stoffering en de verlichting.

 Wilt u uw woning echter verkopen of verhuren, dan adviseer ik u, als LNV Verkoop-/ Vastgoedstyliste, graag bij de optimale presentatie voor een zo breed mogelijk publiek waardoor uw woning sneller en voor de hoogst mogelijke prijs verkocht kan worden.
Omdat de eerste indruk die uw woning uitstraalt bepalend is voor het gehele vervolgtraject realiseer ik, samen met u, het gewenste resultaat tegen een geringe investering.

Advies van start to finish! Met jarenlange werkervaring, als Projectcoördinator in het onderhoud van vastgoedobjecten, adviseer ik u graag bij het herstel van achterstallig onderhoud en breng u desgewenst in contact met gedegen partijen".Meredith Pigot
Interieurarchitecte, Vastgoedstyliste en Projectcoordinator.